Simpel Efficiënt
Omhoog in Google

Freelance SEO-copywriter
& tekstschrijver

Waarom zou je investeren in een onzichtbare website? Met leesbare SEO-teksten en een doordachte contentstrategie scoor je écht in Google – goed voor een kus van de juf en een bank vooruit. Zo klimt jouw website vanop de achterste rij stilaan naar een plek vooraan in de klas, euh, Google.

Maar hoe pak je dat aan? Heel eenvoudig: schakel mij in als freelancetekstschrijver en SEO-nerd. En ik zorg ervoor dat je website doet wat die moet doen: klanten lokken, hen warm maken en overhalen tot aankoop.

Scoren met SEO

Hoe vaak klik jij op een resultaat op de tweede zoekpagina in Google? Wel, jouw potentiële klanten ook niet. Om hen warm te maken voor een bezoekje aan jouw website, moet je website dus staan te blinken op de eerste pagina.

Het goede nieuws is dat elke website kans maakt op zo’n felbegeerd plekje op de eerste pagina. Inderdaad, ook die van jou. En ik help jou daarbij.

Freelance tekstschrijver en SEO-copywriter

Scoren met goede content

Mensen lezen niet graag meer? Larie en apekool. Want goede teksten houden je lezers wél vast. De reden is eenvoudig: ze willen zich informeren en laten inspireren. Ze willen overtuigd worden door klantenverhalen, interessante projecten of toffe artikels.

Als freelancetekstschrijfster weet ik precies hoe ik woorden in een tekst giet die jouw lezers wel smaken.

Teksten schrijven?
Laat dat maar aan deze freelancer over

Groot gelijk dat je naar een freelancecopywriter op zoek bent. Want als ondernemer je eigen teksten schrijven én nog SEO-specialist zijn ook? Ach, je hebt wel wat beters te doen. Je zaak runnen bijvoorbeeld. Of wat me-time inplannen. Laat dat schrijven maar over aan iemand die dat graag doet. Ik, bijvoorbeeld.

Tekst en beeld versterken elkaar. Dana verstaat de kunst om onze concepten en visuele ideeën om te zetten in inspirerende taal. Ze luistert, denkt mee en vertaalt dit vervolgens in krachtige boodschappen. De intensieve samenwerking met onze studio is dan ook niet meer dan een logisch gevolg.

Over Dana - SEO-copywriter en freelance tekstschrijver

Dana maakt basic informatie boeiend om te lezen. Ze gaat goed om met kritische opmerkingen, houdt zich aan deadlines en denkt mee met de klant.

Over Dana’s tekstbureau

Ik ben Dana en ik schrijf teksten aan mijn bureau. Vandaar de naam. 😊 In 2018 belandde ik in de marketingwereld als copywriter. Vanaf dan verdien ik mijn kost met schrijven. *Knijpt zichzelf nog eens in de arm*

Een jaar later zette ik mijn eerste stappen als SEO-copywriter. En in 2020 werd ik freelancetekstschrijfster. Toen groeide het besef: ik wou meer doen dan SEO-teksten schrijven en ‘laat de klant er nu zijn plan maar mee trekken’.

Sindsdien help ik ondernemers om hun website vindbaarder te maken in Google. Van doorgedreven SEO-onderzoek, SEO-websites en -blogs schrijven tot opvolgen en bijsturen. Noem me gerust je copywritepartner.