Wie is Dana’s tekstbureau?

Leuk dat je even komt piepen.

Logisch dat je me eerst wilt leren kennen. Want je rekent op mij om jouw idee, missie en visie vast te leggen op  papier. Een hele verantwoordelijkheid. Laat ik beginnen met me even voor te stellen: ik ben Dana Gorremans en ik zorg ervoor dat jouw teksten je lezers informeren, inspireren en aanzetten tot actie.

Rugzak vol ervaring

De stiel als copywriter leerde ik in een groot copywritersbureau. Op korte tijd kreeg ik allerlei soorten teksten voorgeschoteld. En had ik enkele klinkende namen als vaste klanten. Bovendien deelden mijn ervaren collega’s graag hun kennis met mij. Resultaat: een rugzak vol toffe en leerrijke ervaringen die ik nu meedraag als freelance copywriter.

Wil je meer weten over de professionele Dana? Bekijk dan zeker mijn LinkedIn-profiel. En voeg me toe aan je netwerk. Benieuwd wat er achter de schermen gebeurt? Snuister gerust eens rond op Instagram.

Op naar een fijne samenwerking

Vertel me gauw jouw verhaal. Want dat vertaal ik graag naar steengoede teksten. En je ontvangt ze nog op tijd ook. Ik kijk al uit naar een fijne samenwerking, als jij mij deze drie dingen belooft:

  • Check eerst of de deadline haalbaar is. In vakmanschap kruipt heel wat werk, in goede teksten dus ook.
  • Geef me eerlijk je mening. Feedback is goed, positieve feedback nog beter!
  • Betaal jouw factuur op tijd. Want boterhammen met choco zijn lekker … maar niet elke dag.

Heb je nog vragen? Of wil je meteen aan de slag? Neem zeker contact op. Ik sta graag voor je klaar.

%d bloggers liken dit: