Neem contact op met
Dana’s tekstbureau en …

… ik antwoord je binnen twee werkdagen. Vul het contactformulier in of stuur me een mailtje. Heb je me sneller nodig? Bel me dan even op.

SEO-copywriter uit Sint-Niklaas. Neem contact op.

Wat gebeurt er na jouw mailtje of telefoontje?

Zo ziet onze samenwerking er in grote lijnen uit.

eerste kennismaking
vrijblijvende offerte in je mailbox
overleg met webdesigner
teksten op tijd in je mailbox
eindredactie door Op Punt
nazicht teksten in backend website
bespreken opdracht
inhoud teksten bespreken
goedkeuren proeftekst
correctie- of feedbackronde
teksten laten vertalen
Over Dana - SEO-copywriter en freelance tekstschrijver

Ik heb nog geen moment spijt gehad van de samenwerking met Dana! Haar teksten brengen een enorme meerwaarde aan een website. Ze neemt de tijd om te kijken of de teksten correct zijn geïmplementeerd op de website. Ik raad haar zeker aan.

Over Dana’s tekstbureau

Ik ben Dana en ik schrijf teksten aan mijn bureau. Vandaar de naam. 😊 In 2018 belandde ik in de marketingwereld als copywriter. Vanaf dan verdien ik mijn kost met schrijven. *Knijpt zichzelf nog eens in de arm*

Een jaar later zette ik mijn eerste stappen als SEO-copywriter. En in 2020 werd ik freelancetekstschrijfster. Toen groeide het besef: ik wou meer doen dan SEO-teksten schrijven en ‘laat de klant er nu zijn plan maar mee trekken’.

Sindsdien help ik ondernemers om hun website vindbaarder te maken in Google. Van doorgedreven SEO-onderzoek, SEO-websites en -blogs schrijven tot opvolgen en bijsturen. Noem me gerust je copywritepartner.