Wat

Schrijven: starten met een blanco blad

Nadat je me op de hoogte hebt gebracht van jouw plannen, ga ik met alle info aan de slag. De bronnen waaruit ik put? Alles wat je me aanreikt zoals bestaande teksten, brochures, Facebookpagina, webteksten … Of ik haal je de pieren uit je neus. Ook het wereldwijde web helpt me om voldoende materiaal te verzamelen.

Wil je graag enkele interessante mensen aan het woord laten in jouw tekst? Ik bel ze op en stel ze doelgerichte vragen.


Bij projecten vind je mijn bonte verzameling schrijfsels.


Herschrijven: make-over van je brontekst

Heb je een bestaande tekst? Dan is de kans groot dat herschrijven voldoende is. Voordeel: ik hoef geen onderzoek te doen. Dat scheelt me enkele werkuren en jou wat budget.

Hoe weet je of je tekst goed genoeg is om te laten herschrijven? Ik lees eerst alles grondig na. Dan pas laat ik je weten wat de beste oplossing is. Geloof me: tot hiertoe bleken de meeste teksten prima geschikt voor een make-over.

Eindredactie: Op Punt zorgt voor puntgave teksten

Grotere opdrachten gaan door de handen van mijn eindredactrice Carmen van Op Punt. Hoezo? Moet een tekstschrijver niet foutloos kunnen schrijven? Helemaal correct. Maar een typefout is snel gemaakt, zeker in lange teksten.

Bovendien waakt ze ook over de kwaliteit (ze is best wel streng). En dat voor dezelfde prijs. En jij blij? Ik blij!

Gratis correctierondes

Merk je een misinterpretatie op? Of wil je graag iets anders verwoord zien? Dan pas ik dat graag aan. Gratis. Onbeperkt.

Tekst bijvoegen? Of helemaal anders aanpakken dan gebrieft? Ik bekijk de aanpassingen en breng je op de hoogte van de extra kosten.

Klaar voor teksten die helemaal op jouw maat, en vooral op die van je klant, geschreven zijn? Laat het me snel weten.


Benieuwd wat ik in petto heb? Bij projecten vind je al enkele voorbeelden.


Wie ben jij?

Of je nu een startende zelfstandige, vzw of multinational bent, iedereen heeft recht op goede teksten. Klein of groot budget? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: