Projecten

Want woorden zeggen meer dan … woorden.


Op zoek naar een bepaald teksttype? Laat het me weten en ik bezorg je een voorbeeld.

Care – redactie personeelsmagazine

Zie jij het zitten om de redactie van ons personeelsmagazine te doen? Ik had dit nog nooit gedaan maar tegen een leuke uitdaging zeg ik geen nee. Enkele weken later was mijn eerste magazine als redacteur en tekstschrijver een feit. En de volgende editie staat al op de planning!

UNIZO – Starterstool

Ik herschreef alle teksten voor de Starterstool. De openbare pagina’s voorzag ik ook van de nodige SEO-trefwoorden. Wil je alles lezen? Log je dan zeker even in. Want ook doorwinterde ondernemers leren nog bij van de Starterstool.

Alphatronics – folder
Gemeente Londerzeel – herschrijven teksten magazines

De gemeente Londerzeel bezorgt mij de bronteksten en ik maak er vlot leesvoer van.

Water-link – schrijven jaarverslag 2020
Mathildestudios – teksten Horecagids

Voor de Horecagids Zwinsteden gaf ik elk restaurant een beknopte smakelijke beschrijving. Ook de weetjes over de streek nam ik voor mijn rekening. Je vindt de teksten terug op de website.

PS Brugge is geschreven door een andere copywriter

UNIZO – getuigenissen

Yes, this is me.

Ik interview regelmatig ondernemers die bij UNIZO aanklopten voor een begeleiding op maat. Ik giet hun ervaring in een leuke getuigenis voor de site of het ZO-magazine. Nadat ik, succesvol 😀, het traject Starten afrondde, mocht mijn getuigenis natuurlijk niet ontbreken.

UNIZO – artikel ZO Magazine – Marketingplanner

Op dit artikel ben ik supertrots! Mijn volledige naam staat eronder, ja kijk maar … Als copywriter werk ik vaak achter de schermen. Mijn naam in een magazine zien schitteren dat door iedere Vlaamse ondernemer wordt gelezen? Dat doet wat met een mens.

Care – blogs Care Office Cleaning

Voor Care BV spreek ik elke maand met medewerkers en partners. Daarna giet ik het gesprek in een blog. Afhankelijk van het onderwerp zorg ik voor SEO-optimalisatie. Hier enkele voorbeelden.

Care voegt catering toe aan hun facilitaire diensten voor bedrijven

Richtlijnen cleanrooms doortrekken naar kantoren

De impact van corona op de hygiëne in bedrijven


UNIZO – blog Andermans Zaken

FUPRO – direct mailing

FUPRO vroeg me om een brief te schrijven waarmee ik bedrijven warm voor hun diensten als IT-bedrijf.

LOGOS – SEO-webteksten

LOGOS creëerde een website om jobs in logistieke sector te promoten. Ik herschreef daarvoor de bestaande teksten en zocht er de juiste SEO-trefwoorden bij.

%d bloggers liken dit: