Projecten

Care – redactie personeelsmagazine

Zie jij het zitten om de redactie van ons personeelsmagazine te doen? Ik had dit nog nooit gedaan maar tegen een leuke uitdaging zeg ik geen nee. Enkele weken later was mijn eerste magazine als redacteur en tekstschrijver een feit. Ondertussen zijn we al enkele magazines verder.

UNIZO – Starterstool

Ik herschreef alle teksten voor de Starterstool. De openbare pagina’s voorzag ik ook van de nodige SEO-trefwoorden. Wil je alles lezen? Log je dan zeker even in. Want ook doorwinterde ondernemers leren nog bij van de Starterstool.

Dakwerken Galvez -Website

Een erg leuke opdracht dit. Vooral omdat den Rudy zo’n vlotte babbelaar is. En zo had ik voldoende informatie om persoonlijke teksten te schrijven.

Website gebouwd door Studio Marcel.

Creasfeer – Website en blogs

Naast de teksten voor de website schrijf ik ook op regelmatige basis de blogs voor Creasfeer. En daarmee mag ik volledig mijn ding doen. Zalig! Ook op sociale media is Creasfeer actief. Dat deel neemt Sarah van Feniks voor zich.

Alphatronics – folder
Boek HUISJOZEF

Wat begon als een idee voor een folder eindigde in een heus boek. Wat een uitdaging! Ik deed maar liefst 42 interviews met medewerkers, partners en klanten van van HUISJOZEF. Mathildestudios stond in voor de fotografie, de lay-out en het drukwerk. Dit boek is dan ook een indrukwekkend staaltje van hun vakmanschap.

Mathildestudios – teksten Horecagids

Voor de Horecagids Zwinsteden gaf ik elk restaurant een beknopte smakelijke beschrijving. Ook de weetjes over de streek nam ik voor mijn rekening. Je vindt de teksten terug op de website.

Ook dit jaar mocht ik het jaarverslag van water-link onder handen nemen. Een fijne opdracht waarbij ik teksten zo toegankelijk mogelijk maak voor een breed leespubliek.

UNIZO – getuigenissen

Yes, this is me.

Ik interview regelmatig ondernemers die bij UNIZO aanklopten voor een begeleiding op maat. Ik giet hun ervaring in een leuke getuigenis voor de site of het ZO-magazine. Nadat ik, succesvol šŸ˜€, het traject Starten afrondde, mocht mijn getuigenis natuurlijk niet ontbreken.

Gemeente Londerzeel – herschrijven teksten magazines

De gemeente Londerzeel bezorgt mij de bronteksten en ik maak er vlot leesvoer van. Ondertussen heeft Londerzeel een eigen copywriter in dienst. En ja, dat vind ik erg jammer. Toch deel ik graag dit project, gewoon omdat ik het graag deed.

UNIZO – artikel ZO Magazine – Marketingplanner

Op dit artikel ben ik supertrots! Mijn volledige naam staat eronder, ja kijk maar … Als copywriter werk ik vaak achter de schermen. Mijn naam in een magazine zien schitteren dat door iedere Vlaamse ondernemer wordt gelezen? Dat doet wat met een mens.

Care – blogs Care Office Cleaning

Voor Care BV spreek ik elke maand met medewerkers en partners. Daarna giet ik het gesprek in een blog. Afhankelijk van het onderwerp zorg ik voor SEO-optimalisatie. Hier enkele voorbeelden.

Een liter voor een liter: proper water en hygiƫne voor iedereen

Care blijft investeren in innovatieve schoonmaaksystemenanrooms doortrekken naar kantoren

Vaarwel papierberg: volg documenten op via de iClean-app

HOOOX – Website en brochure Liv – De Molens

LOGOS – Webteksten

LOGOS creƫerde een website om jobs in logistieke sector te promoten. Ik herschreef daarvoor de bestaande teksten en zocht er de juiste SEO-trefwoorden bij.

FUPRO – direct mailing

FUPRO vroeg me om een brief te schrijven waarmee ik bedrijven warm voor hun diensten als IT-bedrijf.

%d bloggers liken dit: