Laat teksten schrijven
die ertoe doen

Wil je je lezers meenemen in jouw verhaal? Verwen hen dan met teksten die hen echt interesseren. Die inspireren en informeren. Waarin ze zichzelf of hun probleem herkennen en een antwoord vinden op hun vragen.

Zo ben jij op zoek naar iemand om jouw teksten te schrijven. En voilà, ik ben het antwoord op jouw vraag.

En relax nu maar, jouw teksten zijn in goede handen

De samenwerking met Dana verliep enorm vlot. Ze is een krak in haar vak. Ze is in staat om jouw ‘gedachten te lezen’ en om te zetten in klare taal, op maat van jouw doelgroep. De teksten die ze voor mij schreef, waren van zo’n niveau dat er geen revisie aan te pas kwam. Kort samengevat: ik ben heel tevreden over het resultaat.

Weg stress,
welkom tekst

Breekt het angstzweet je al uit bij het woord ‘schrijven’? Krijg je geen enkele reactie op jouw teksten waarin je je hart en ziel stak? Of heb je gewoon wel wat beters te doen dan uren op je klavier te tokkelen? Laat mij dan jouw teksten schrijven. En focus jij je maar op wat je wel graag én goed kunt.

Door mij jouw teksten te laten schrijven, ben je zeker dat ze jouw doelgroep aanspreken: vlot leesbaar, toegankelijk én interessant.

Teksten laten schrijven? Ik ben er klaar voor!

Goede afspraken maken goede teksten

Als copywriter ben ik meer dan ‘de persoon die jouw teksten schrijft’. Want ik ben ervan overtuigd dat de basis van goede teksten, een fijne en solide samenwerking is. Met als sleutelwoorden ‘communicatie’ en ‘vertrouwen’.

Daarom beloof ik jou dit:

Staan mijn beloftes jou wel aan?

snelle reacties

Je krijgt een antwoord binnen de twee werkdagen op al jouw mails. Net zoals een vrijblijvende offerte na de bespreking van de opdracht. Als je me belt, en ik ben even niet bereikbaar, dan mag je dezelfde dag een telefoontje terug verwachten.

PS Antwoord jij ook altijd zo snel mogelijk? Dan worden we zeker goede vrienden.

deadlines die echt worden gehaald

Deadline klinkt misschien wat cru. Want van een tekst die te laat wordt opgeleverd, gaat niemand dood. Maar je krijgt er wel stress van. En dat is niet de bedoeling. Dus krijg jij jouw teksten gewoon op tijd.

PS Vraag eerst of de deadline haalbaar is. Want teksten schrijven is vakmanschap en daarin kruipt wel wat tijd.

teksten die er boenk op zijn

Uiteraard doe ik mijn uiterste best om teksten op te leveren die voldoen aan jouw verwachtingen. Maar wat als je nog opmerkingen hebt? Dan krijg je een maand de tijd om deze door te geven. Of we plannen een feedbackgesprek in. Dan schaaf ik de teksten bij totdat jij tevreden bent.

PS Geef eerlijk je mening. Maar weet: feedback is goed, positieve feedback is nog beter.

Teksten waarvoor je me mag wakker maken

“Zeg Dana, kun jij alles schrijven?” Ik kan alles, maar geef mij maar long copy. Teksten met wat vlees aan, waarin ik mijn tanden kan zetten. Want wat je graag doet, dat doe je beter. Neem dus gerust contact met me op voor:

 • getuigenissen en realisaties
 • artikels: on- en offline
 • brochures en folders

Tijdens een grondige briefing en research verzamel ik alle info. Moet ik mensen interviewen? Dan plan ik een telefonisch gesprek met hen in. Bezorg mij hun contactgegevens en ik regel al de rest.

Verras mij

Een boek vol verhalen voor een begrafenisondernemer, korte beeldende teksten voor een horecagids of originele productomschrijvingen? Daag mij uit en verras me met jouw opdracht.

Wat met short copy?

Voor short copy zoals socialemediaposts, slogans en advertenties verwijs ik je graag door naar freelancecopywriters in mijn netwerk. Of we bundelen onze expertise zodat jouw long én short copy mooi op elkaar aansluiten. Mogelijkheden genoeg dus.

Website en blogs: al aan SEO gedacht?

Valt het je op dat ik in alle talen zwijg over websiteteksten en blogs? Uiteraard schrijf ik die ook. Meer nog, ik doe bijna niets anders. Waarom ik ze hier niet vermeld? Omdat je deze teksten laat schrijven om gevonden te worden in Google. Want waarom anders? En daarbij is een goede SEO-strategie onmisbaar. SEO staat voor Search Engine Optimization. Of zoals ik het graag zeg: Simpel, Efficiënt, Omhoog in Google.

Eerste kennismaking? Die is gratis

Uiteraard wil je eerst weten wie ik ben en wat ik voor jou in petto heb. Omgekeerd wil ik jou ook beter leren kennen. Tijdens een onlinemeeting toetsen we onze verwachtingen op elkaar af. Zit dat allemaal snor? Dan ligt de weg open naar een succesvolle samenwerking.

Teksten laten schrijven? Dit zijn de tarieven

Een tekst kan dan wel perfect zijn, als de inhoud niet klopt, dan sta je mooi voor aap. En met schrijffouten keldert je geloofwaardigheid al helemaal. Daarom zijn mijn tarieven altijd inclusief:

 • research, briefing of één online-interview
 • onbeperkt aantal correctierondes tot een maand na oplevering tekst
 • eindredactie door Op Punt

Yep, daarnaar ben ik op zoek.

Tekst 100 tot 500 woorden
225 euro
Tekst 500 tot 700 woorden
300 euro
Tekst 700 tot 1000 woorden
410 euro
Teksten meer dan 1000 woorden of herschrijven
op aanvraag
Per extra interview
35 euro

Dana heeft fantastisch werk geleverd bij het uitschrijven van verschillende projecten voor onze website. Haar creatieve en originele aanpak zorgt ervoor dat we de realisaties waar we fier op zijn ook mooi in de verf kunnen zetten.

Ze weet niet alleen onze sterktes naar voor te brengen, de manier waarop, is voor ons nog beter. Dana is leuk om mee samen te werken, is efficiënt en zit er met haar teksten gewoon altijd boenk op.
We blijven dus zeker met haar samenwerken en kunnen haar alleen maar aanbevelen!

Jouw garantie voor goede teksten

Maar ja, teksten laten schrijven door iemand die een bedrijf niet kent. Komt dat wel goed? Natuurlijk. Want net dat is zo boeiend aan mijn job: doordat ik over zoveel onderwerpen schrijf, weet ik precies hoe ik mij in jouw verhaal, producten en diensten moet verdiepen. En dat is nog maar het begin, want:

 • bij de start van onze samenwerking bezorg ik jou een eerste stukje tekst. Zo kun jij de schrijfstijl nog bijsturen als dat nodig is.

 • nadat je de teksten hebt ontvangen, geef je tijdens een grote correctieronde al jouw opmerkingen of suggesties door.

 • ik schaaf de teksten bij tot jij tevreden bent.

Aan de slag met je freelance SEO-copywriter

Zo ziet onze samenwerking er in grote lijnen uit.

eerste kennismaking
vrijblijvende offerte in je mailbox
overleg met webdesigner
teksten op tijd in je mailbox
eindredactie door Op Punt
nazicht teksten in backend website
bespreken opdracht
inhoud teksten bespreken
goedkeuren proeftekst
correctie- of feedbackronde
teksten laten vertalen

Als ik jouw
schrijfpartner word …

 • dan krijg je teksten afgestemd op jouw verhaal.

 • dan verwen je je lezers met vlotte teksten waaraan ze echt iets hebben.

 • dan heb je tijd voor de dingen die je wel graag doet en goed kunt.

Klaar om jouw teksten te laten schrijven?